Touch 'n Go ewallet Malaysia Semak Insurans Deposit Dengan RM 1.00

Touch 'n Go ewallet Malaysia Semak Insurans Deposit Dengan RM 1.00

Touch 'n Go ewallet Malaysia Semak Insurans Deposit Dengan RM1, E-walet, Touch 'n Go menawarkan pulangan tambahan sebanyak 4% ke atas perkhidmatan pelaburan mikro GO+, membolehkan pengguna menikmati pulangan tahunan 4% tambahan untuk wang GO+ mereka. Adakah anda tergoda untuk mengambil bahagian dalam kempen pelaburan mikro ini, tetapi adakah anda bimbang tentang keselamatannya?

Touch 'n Go ewallet Malaysia Semak Insurans Deposit Dengan RM1

Touch 'n Go ewallet Digital, anak syarikat One Touch Group, dengan kerjasama AIA telah melancarkan pakej insurans WalletSafe, yang menawarkan perlindungan deposit dan insurans kemalangan pada kos RM 1.00. Tempoh perlindungan adalah 6 bulan.

Dengan Pelan Insurans Dompet Selamat, anda boleh menerima sehingga 25,000 ringgit sekiranya berlaku transaksi tanpa kebenaran dalam akaun Touch 'n Go eWallet atau GO + anda. Malah, Touch 'n Go eWallet sudah datang dengan jaminan wang dikembalikan sepenuhnya, WalletSafe hanyalah jaminan tambahan.

Selain itu, jika pengguna menghidap penyakit jantung koronari atau meninggal dunia akibat kemalangan, keluarga berhak mendapat 10 kali ganda jumlah deposit. Jika pengguna mempunyai deposit sebanyak 120 ringgit menggunakan e-dompet Touch 'n Go, dia akan menerima 1200 ringgit. Jumlah maksimum pampasan ialah 25,000 ringgit, dan akan diproses oleh AIA Insurance.

Semak: Cara Dapat Topup Free E Wallet

Untuk membeli WalletSafe, anda mestilah berumur antara 18 dan 70 tahun dan anda mesti mengesahkan identiti anda dengan Touch 'n Go eWallet. 'N Buka eWallet dan klik pada ikon WalletSafe di halaman utama, kemudian anda boleh membeli perlindungan 6 bulan dengan hanya RM 1.00.

Ahir Kata

Tu sahaja informasi Touch 'n Go ewallet Malaysia Semak Insurans Deposit Dengan RM 1.00, nanti besok lusa, ada informasi terbaru akan di update. Sila kongsii kat sosialmedia dan kawan-kawan, supaya blog ini terus berkembang.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url