Paris Hilton Wedding


Paris Hilton akan menjadi seorang wanita yang sudah berkahwin ... dan ramai selebriti bersedia untuk menyaksikan perkahwinannya.

Paris Hilton Wedding

Paris dan bakal suaminya, usahawan Carter Reum, akan mengikat tali pertunangan Khamis di estet Bel-Air milik arwah datuknya, Barron, tempat ketibaan tetamu sedang rancak ... dan kami telah mendapat gambar bintangnya -senarai tetamu yang disemat.


Lihat galeri ... orang seperti Paula Abdul, Kyle Richards, Bebe Rexha, Emma Roberts dan Evan Ross berada di rumah ... dengan lebih ramai dijangka tiba.

Para tetamu perkahwinan, termasuk rakan lama Kim Kardashian, sedang berendam dalam majlis di ladang bernilai $60 juta, di mana anda tidak boleh ketinggalan dengan gubahan bunga merah jambu dan putih dengan huruf awal pengantin lelaki dan perempuan.

Majlis itu merupakan bahagian pertama perkahwinan Paris selama tiga hari ... seterusnya ialah karnival malam Jumaat di Jeti Santa Monica, dan sambutan itu diakhiri pada hari Sabtu dengan acara bertali hitam.

Ingat ... Paris dan Carter bertunang pada bulan Februari, apabila dia mengemukakan soalan di sebuah pulau persendirian untuk memulakan sambutan ulang tahunnya yang ke-40.


Pertunangan keempat adalah daya tarikan bagi Paris ... tunangnya sebelum ini tidak pernah ke hari besar. Dia bertunang dengan Jason Shaw pada 2002, pewaris perkapalan Yunani Paris Kassidokostas-Latsis pada 2005 dan pelakon Chris Zylka pada 2018.

Pernah menjadi bintang TV realiti, Paris mendokumentasikan di sebalik tabir perancangan perkahwinannya untuk rancangan realiti baharunya di Peacock, "Paris in Love."

Paris Hilton Wedding, Mungkin terdapat satu lagi peristiwa penting dalam masa terdekat untuk Paris dan Carter ... mereka telah menjalani rawatan persenyawaan in-vitro menjelang perkahwinan ... jadi nantikan kehamilan yang berpotensi.

Tapi buat masa ni, tahniah atas perkahwinan!!!

Source: tmz.com

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url